"mixed-up-snearis"

Det bjuder Fisen på ikväll, hon jobbar förfullt här i köket och jag sitter bredvid på en stol och bloggar. Haha, nej men jag hängde upp tvätten nyss och vek det som hade torkat. Så ja får faktiskt chilla lite nu.
Just den här tiden om tre veckor är vi i Barcelona, hur jävla underbart är inte det?! Nu ska jag skynda på matlagningen för jag är vrålhungrig, sen ska vi glo på Shrek forever and after.

WE ARE GOING BACK

Vi har officiellt bestämt oss för att flytta tillbaka till Barcelona och lämna detta snötäckta Oslo.
Det känns hur jävla bra som helst om vi bara kan skrapa ihop våran ekonomi! Men som vi alltid säger;
DET LÖSER SIG! Snart åker vi hem :)

"restaurangpojken in oslo"

Dagarna flyter på i Oslo, igår drog vi en foderutång med Alsén. Foderigt värre blev det, haha men det var kul. Så när vi vaknade kvart i ett idag var vi inte på topp, men vi tog våra feta arslen och släpade oss mot närmsta buss och gled hem för att avnjuta ännu en måltid med korv och makaroner. Nu har vi fixat till oss igen och sitter med varsitt vinglas i handen. Snart ska vi dra iväg till Lilja & co. Wallelicious har kommit till Oslo och då blir det garanterat en foderkväll deluxe! Ha det så kult på restaurangen, heeeej dååå!

once again, bye "V" hello "O"

Om 20minuter kommer min snälla mamma och hämtar mig sen ska vi åka och plocka upp Fia. 10.15 går bussen återigen mot Oslo, längtar tills jag sitter på den så jag kan kolla på Entourage och sova. Hoppas det går bättre denna gång och att jag slipper komma tillbaka till Västerås på några månader. NU måste jag packa ner det sista...

foderkväll med foderungar

Vaknade och låg kvar i min säng för att glo på Entourage ända tills klockan 7 typ, då gick jag och mötte upp Tiger vid ica för att inhandla kvällens middag. Sedan vandrade vi hem till Klas och Andreas för att foder chilla en sista gång eftersom vi drar tillbaka till Oslo imorgon. Foderkäk följt av Shrooms filmen blev det, Malin kom förbi lagom till filmen också. Alltid lika fodrigt att umgås med så jävla bra människor <3
Nu har jag slängt ihop allt jag ska ha med mig i en hög, får ta och packa ner det snyggt i väskan imorgon istället. Så nu blir det återigen att sätta på Entourage och somna till det, och Adrian Grenier är ju så het!

191110

Västerås i´m back for the weekend.
Tog bussen från Oslo igår morse och när vi satt på busscentralen så träffade vi Emmy, som vi var på språkresa med på Malta år 2005. Det är sjukt så världen är liten, iallafall så var det super kul att träffa henne :)
Men nu sitter jag hemma i mitt rum och pimplar rosévin för att sedan köra en all-in kväll på Blue Moon. Imorgon blir det kalas hemma hos söta Lina då hon nyss fyllt 27, och det måste ju firas! På måndag eller tisdag drar vi oss tillbaka till Oslo för lägenhetsvisning. Skål så länge!

jobbjaktoslo

Snart ska vi iväg på intervju, fick inte jobbet vi var på intervju för i måndags. Men vi ger inte upp, gaaah! Var runt igår och lämnade lite cv:n här och där. Snart måste vi få ett jobb, vill ha något att göra på dagarna. Men vi köttar vidare...

BARCELONA

21/12/10-08/01/11
Jag och Tiger har precis bokat biljetter från Oslo till Barcelona över jul och nyår. Jag är så glad, så glad. Det här året har varit så jävla bra, började i Barcelona sedan vidare till Thailand sen hem och tillbaka till Barcelona, Peace&Love, Barcelona, Rhodos, och nyss flyttade vi till Norge, och nu ska vi snart tillbaka till Barcelona <3

SATURDAY



FODER4LIFE


131110

Nu har vi lyckats stabilisera våra bankande hjärnor efter gårdagens utgång. Har legat på våra madrasser-utan-luft och chillat hela dagen med kakor och film. Nu har Erica & Nattis kommit hem från jobbet och det är snart dags att ta ett glas vitt igen. KHUWE/FODERSKÅL/HADE!

LETS MAKE OSLO TONIGHT

VI FODRAR PÅ OSLOs GATOR INATT <3

AKKURAT NÅ

Fodermidda/Foderkoma = CHECK!
Nu tröstar vi oss med halv äcklig öl som vi köpte dyrt på affären. Börjar kännas lite, får se vad vi gör sen om vi stannar hemma idag eller inte. Maten var iallafall fodrigt god! Nu fodrar vi vidare...

121110

Nu ska vi ut och leta jobb, börjar få jobbabstinens av att sitta hemma. Men det har endå varit skönt med en veckas semester, men nu vill jag JOBBA! På söndag ska vi på visning av ett rum som vi kanske ska få hyra hemma hos en kille, hoppas det går vägen. Men idag är fredag och imorgon är det lördag och då ska vi festa till det och dricka vin och sedan checka Oslos uteliv, Hade :)

111110



Jag gillar att det är två röda gubbar och en grön här i Norge, då vet man att man verkligen inte ska gå.
Idag har vi promenerat runt på stan och karl johan, hittade hela vägen till adecco så gled in och skrev in oss där. Sen blev det så otroligt kallt att vi var tvungna att gå hem, stannade till på affären och köpte vitlöksbröd och senap sen blev det middag, ärtfjärtsoppa. Nu sitter vi återigen med våra datorer och letar boende.

OSLOOW


TUSENTAKK

Idag har ja och Fia varit nere på Svenskaföreningen och pratat med Rolv, han har fixat så vi får en intervju på Netcom på Måndag. Känns bra! Sen gick vi till skatteverket för att fixa skattekort och personnummer, det gick mindre bra. Ska tillbaka imorgon, sedan till adecco. MÅSTE bara hitta någonstans att bo nu, mosar iväg 425 mail och sms i sekunden, men får knappt några svar tillbaka. Men sålänge vi har varandra så kommer vi fixa det här, det vet jag. Hade...

TODAY

Vi hann inte med mer än såhär idag, har suttit och letat bostad och mejlat o fixat. Snart kommer Erica hem och då ska vi gå till affären och handla lite och sedan ska vi kolla på Gossip Girl.

20101109

Första dagen i Oslo idag, vi sitter o chillar hemma hos Nattis & Erica medans dom är och jobbar. Jag o Tiger har inte riktigt vaknat till liv än men vi håller på att fixa mat, konserverade korvar och pulvermos, jätte bra! När vi käkat ska vi nog försöka ta oss ner till Svenskaföreningen och snacka lite och kolla in staden. Jag hörde att det snöade hemma, haha, det gör det inte här, iallafall inte än.

20101108


cheers mate

Sista helgen har varit så otroligt jävla bäst, <3 tack alla som gjorde den så bra! Fredagen blev det all-in på månen med krabbdans på scenen och lördagen bjöd på foderkaos på konrad vilket resulterade i att jag och tiger blev utslängda, haha. Men vi grät inte för det utan gick till donken för en cheeseburgare.
Nu sitter jag och stirrar på min resväska som är tom och undrar hur fan jag ska klara av att packa den, om jag stirrar tillräckligt länge kanske den packa sig själv? Imorgon klockan tre går iallafall bussen till Oslo och när vi kommer fram så kommer Erica och hämtar oss på stationen :) Im so happy!

probably the best friend in the world ♥

Du är så jävla bra och jag är så otroligt glad att jag har dig min vän. Hur ska jag nu klara mig i Norge utan dig?
Det är fan tur att det finns skype, så vi iallafall kan snacka varje dag.
PÖPPS MUPP <3

20101104

Jag älskar spontana utgångar, för det blir alltid så jävla bra.
Malin fick vara ledig från jobbet så vi köpte några öl som vi klunkade i oss på en iskall busshållsplats efter att ha missat bussen. När nästa buss äntligen kom var ölen nästan slut så vi gled till Bill & Bob för en syltburk. När Tiger äntligen kom tätt följt av massa andra bra människor var den också slut.. Så vi styrde mot Konrad. Vaknade nyss bakis som ett as men vad gör det jag är ändå ledig idag, det enda som står på schemat är tvättid och baka drömmar. Nu ska jag försöka skaka liv i Malin som ligger o snarkar bredvid mig. Bilderna kommer senare..

2 x one way tickets to Oslo, CHECK!

Har köpt bussbiljetter till mig och Tiger idag. Klockan 15.00 nästa måndag rullar vi iväg med buss 888 till Oslo, jag är så glad! Har börjat packa lite men måste tvätta innan jag kan packa ner alla kläder, så för tillfället är den en halvfull väska med mat och lite böcker och Chätt. Chätt är den röda lilla djävulen som alltid är med när vi åker någonstans. Han borde få en egen facebook-sida för han har varit på så många ställen, haha. Nu ska jag glo på en film o sen hämta mamma från jobbet.

RSS 2.0