moviemarathon

Bakis-lördag deluxe! Har degat i sängen hela dagen bakis som ett svin. Kollade på Bride of Chucky sen kom Erica så tog vi en sväng förbi affären och köpte chips och dipp. Sen kollade vi på The Tortured som var grymt jävla bra, efter det drog vi igång The Big I Am dock tvärdäckade Erica halvvägs in i filmen, så jag fick kolla klart själv och lyssna på hennes snarkningar. Nu ska jag dra igång en film till, Seed of Chucky. Vi skulle ha sett Yatzy, men eftersom hon sover så får vi ta och kolla på den en annan dag.

ge mig en syltburk


it was blond now it's red

Jobbade min sista torsdag igår, känns bra. 6 arbetsdagar kvar nästa vecka sen drar vi. Malin kom och plockade upp mig efter jobbet igår, jag skulle blondera henne. Haha, hon såg ut som en blond morot i skallen. Just nu står hon o sköljer ur den röda färgen och jag väntar på att få se resultatet. Hon kommer nog bli ett jävla snyggt redhead! Om någon timme sådär ska jag, Erica och Fia iväg och handla mat och andra saker vi kan behöva ha i Norge.

BTW, Malin har nu fönat håret och vi har sett resultatet, HETT!

fourteendays

14dagar, 10 på jobbet och 4 lediga. Den här tiden om 2 veckor sitter jag på en buss mot Oslo och det känns för jävla bra! Lite smått panik för hur jag ska hinna med allt som jag måste göra innan jag åker bara, men det löser sig alltid. Får nog ta och packa i sömnen eller något. Nu ska jag kila iväg o kränga lite skruvar.

down the line

Kvällen började hemma hos Lina med lite vinpimplande. Sen kom Mike förbi. Minneskortet till kameran som jag av någon smart anledning hade glömt i hemma i datorn kom världens bästa Malin förbi och lämnade. Kvällen var då räddad! Sen kom Niclas, Martin och lite annat folk, det var då det var dags att leka charader. "Snuskig sexmissbrukare ramlar över en morot i sängen" fick jag, haha! Efter många skratt o flera charader senare drog vi oss mot blå månen.

it's friday night

Har precis kommit hem efter en vända hos Malin, hon var i akut behov av filmsällskap och jag kunde inte säga nej. Så grabbade en påse popcorn och gled över och kollade på Killers. Mysigt värre. Men sen skulle hon iväg och jobba så nu sitter jag här och väljer ut vilken film jag ska somna till, det lutar åt Snatch. Jag ser dock fram emot imorgon, efter 6timmar på jobbet blir det en sista b-house fest med världens bästa kollegor. Jag kommer sakna er när jag är i Oslo, för alla är så sjukt härligt störda. Nu kallar filmen...
Sweet dreams.

walk through the leaves

Idag har jag och Erica varit ute på en promenad i mysiga höstvädret. Vi satt och chillade på bryggan nere på Lögarängen ett tag innan vi fortsatte in mot stan för att möta upp Tiger och Malin för en kaffe på Gränden.
Mysig-höst-torsdag!

playing yatzy

Onsdags-mys med Erica & yatzy <3

SUNDAY MONDAY

Israel 2006

Dos cervezas por favor

Ikväll blir det öl drickande med massa folk, Ella åker tillbaka till Barcelona o det ska firas av med en förfest följt av Promoe på Silk. Men vi ses snart igen, för till nyår åker jag o Tiger ner till Barcelona o hälsar på :)

on the road

Sitter i bilen med några kollegor påväg mot Bauhaus Sundsvall, inventering imorgon. Som tur är snodde jag med mig pappas mini laptop så jag kan hålla mig sysselsatt under bilresan ;)  Började nyss åka och jag vill redan stanna, men vi ska inte stanna förens vi är i Gävle. Då blir det donken paus! Hemma igen imorgon kväll, sen är jag ledig tills på måndag, o då är det bara 3veckor kvar till Norgeflytten. Nu ska jag kolla på Lite sällskap... 

MOT EVIGHETEN OCH VIDARE

Åhh, jag har precis kollat på Toy Story 3! älska älska älska! Jag ska aldrig kasta bort min kära nalle Knoppe som jag fick på min första julafton. Sedan dess har han hängt med :) O jag ska aldrig kasta upp honom på vinden eller ge bort honom, han kan ju kanske bli ledsen precis som Woody & Buzz i Toy Story...

I LOVE TO LAUGH

Kan nog aldrig ha en tråkig stund med mina underbara vänner. Ikväll har jag, Ella, Fia och Erica käkat donken, kollat på idol, moffat choklad, målat "gitarrlack" på naglarna, haft mums mums krig och köttat Mario Bros som riktiga nördar. En helt perfekt fredags kväll! Sen hann Malin komma förbi en sväng innan hon skulle iväg till jobbet också :) Vem behöver krogen när man har sånna toppen vänner?

JAG ÄLSKAR ER


STUPID ME

Jag, Malin och Billy var på bio med alla små kids och barnfamiljer och såg Dumma mej i 3d. Haha :) Den var skit bra, jag är helt kär i dom små gula minionerna som flummar runt överallt i filmen. Om man ändå kunde få ha en sån plutt som kompis :) Då hade man fått sig många skratt. Nu skulle vi egentligen ha kollat på Toy Story 3 men det får bli en annan kväll, vi kör på Desperate Housewives istället, godnatt!

it's raining outside

and all i want is summer...

33days until



on a cloudy day


Jag vill vara en fågel som flyger söderut på vintrarna, och kommer tillbaka när det blir vår...

Let's do this

Ja säger upp mig, yepp! Idag när jag kommer till jobbet så gör jag det. Sista dagen kommer jag nog att gråta, haha, för det kommer inte bli kul att lämna alla underbara kollegor som jag har jobbat med i 3år. Det är dom som gjort jobbet så jävla roligt. MEN det är dags att röra sig mot Norge och sedan vidare ut i världen med stopp i underbara Barcelona över sommaren, det kommer bli toppen.

RSS 2.0