N A S T Y

Barceloooona <3
Vi har snart varit har i en vecka och igar kom Malin ner, livet leker och jag ar sa javla glad! Forra veckan gjorde jag en suptum piercing och idag gjorde Malin en likadan. Ikvall blir det NAAAASTY :) och jag ar sa javla taggad! Jag hoppas att vi kan fixa internet i varan lagenhet snart sa man kan fa upp lite bilder. Nu ska vi springa ivag och kopa massa cerveza och sedan hem till casa lilla kraniet for sminkning och mat. Besos!

foder packning


Packningen går inte allt för bra, huwwe! Men i morgon ska vi åka och vi lär ju bli klara snart, men allt skit väger för mycket, packa ur och packa i väga omorganisera ta bort gaaah, jag blir typ tokig!

171210

Fredag kväll och jag dricker inte öl, men det kanske är lika bra annars hade jag aldrig börjat packa. För nu är det inte många dagar kvar tills vi drar till Barcelona. Ska bli så skönt att äntligen få känna sig hemma och sluta leva i resväskan. LÄNGTAR!

I Onsdags efter en dags shopping på stan så gled vi över till Andreas och tog en öl och gick till Cirkus. Några öl senare drog vi vidare till Pluto. Torsdagen spenderade jag och Fia med en grillad kyckling, potatissallad, chips, dipp & cola hemma hos mig. Och idag har vi shoppat ännu mer, eller ja det sista vi behövde innan vi drar. Nu ska jag fortsätta kolla på Sons Of Anarchy, det är så jävla bra. I morgon blir det fodring på hög nivå, Stärling fyller år så glider över dit och kalasar.

om en vecka är vi äntligen där

Men jag orkar inte vänta! Jag vill vara där nu i våran lilla lägenhet och fixa i ordning den så den blir super mysig och fin, sen vill jag öppna en estrella och bara njuta. En vecka kvar nu, det är massor att göra innan vi åker och jag vet inte hur jag ska ha tid till allt. Men idag jobbade jag ännu en gång min sista dag på Bauhaus. I morgon ska jag och Fia ner till stan. Sen blir det tvätt och packning resten av dagarna. Khuuuuwe sa huuuwwe!

Julbord

Lite bilder från julbordet på Real i Lördags, trots att maten var bajs så var det kult!

NEW

Igår fick jag hem ringarna jag beställde från Style by Tyra, älskar dom :) Nu ska jag försöka vakna till liv och springa
ner i tvättstugan och boka en tid för om en vecka, en kort liten vecka så sitter vi på ett plan till Barcelona. Nu längtar jag sjukt mycket!! 

Helgen bjöd på öl som vanligt, Foderfredag följt av julbord & blå månen med jobbet på Lördagen vilket resulterade i en redig baksmälla på söndagen som jag trodde var min sista jobbdag igen. Men inte Matte ringde och frågade om jag kunde jobba igår men jag var för trött så jag gled hem till Malin och chillade istället och hon fixade min utväxt. Ska iallafall iväg och jobba idag kl 10....

071210

Jag har fortfarande inte sovit en blund i natt, och om 5 timmar börjar jag jobba. Jätte bra att jag fortfarande är inställd på Oslo tid, somna 7 på morgonen sov tills du vaknar. Men ska försöka sova en timme eller två nu så jag är lite pigg till 11 då bär det av mot Bauhaus. Ska jobba extra idag, fre, lör och söndag. Det ska bli skönt att göra något och inte bara gå hemma och vänta på att få åka till Barcelona. På lördag är det julbord och snälla som dom är så ska jag få komma. Nu ska jag blunda och hoppas att jag somnar, godnatt/morgon!

change of plans again

Vi klarade inte tanken på att sitta i rummet 2 dagar till och ruttna, så vi har precis bokat nya biljetter hem, 329kr extra för att slippa vara här är så jävla värt. Bussen går i morgon kl 13.00 istället för på måndag,vi packar ner det sista i våra väskor nu och det känns så jävla bra! Jag antar att jag och Tiger inte är dom bästa på att planera resor, haha, men vill man hem så vill man. Nu ska vi nog glo på någon film, ska i alla fall inte sova en blund förens jag sitter på buss 888...

dear santa

Tomten, om du ser det här så vill jag ha dom här tvär mysiga conversen från sneakersnstuff i julklapp!

löööwe

Chett, Fia, Vänskapsnallen & Boofle

candyking

Det börjar bli så jävla tråkigt att ligga på rummet dag framför datorn ut och dag in. Jag och Fia kände oss extra feta idag så vi traskade ner till affären och köpte lösgodis till överpris, varsin chokladkaka och en chipspåse. På vägen tillbaka passerade vi en donken och gled in och kötta i oss 2 cheeseburgare var. Nu ligger vi här igen och är 30 centimeter mätta. Efter att ha kollat på årets julkalender så började vi kolla på Mysteriet på Greveholm, den bästa julkalendern genom tiderna. Så 6 avsnitt om dagen så är vi på lucka 24a på söndag. Efter det får vi äntligen glida hem till Västerås och mögla på annat vis.

RSS 2.0